Jag inrättade ett nytt hemmakontor för permanent distansarbete – här är de 8 inköpen som hjälpte mig att skapa min perfekta arbetsyta

När du köper via våra länkar kan Insider tjäna en affiliatekommission. Läs mer.

Efter nästan ett decennium i New York flyttade jag nyligen till Florida. Flytten innebär att jag kommer att arbeta på distans permanent, och det gav mig ett perfekt tillfälle att sätta ihop ett nytt hemmakontor.

New York är ökänt för sina små lägenheter, och min gamla plats passar definitivt den räkningen. Jag nöjde mig med ett trångt rum som tvingade mig att ställa upp mitt skrivbord i det som borde ha varit en garderob. Det fick jobbet gjort, men var långt ifrån perfekt.

Min nya lägenhet erbjuder mycket mer utrymme, och det gjorde att jag kunde skapa ett mer bekvämt kontor. Och eftersom jag inte behöver oroa mig för att göra kollegor upprörda kan jag till och med njuta av några mördarehögtalare och ett av de löjligt högljudda mekaniska tangentborden jag alltid har velat ha.

Även om mitt kontor fortfarande pågår (kabelhantering är mitt nästa projekt) har jag varit nöjd med mina inköp hittills. Om du letar efter idéer för hemmakontor gör alla dessa produkter värdefulla köp.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *