Jag har spenderat 100 000 dollar på att uppgradera mitt liv sedan lockdowns slutade. Det var riktigt roligt – här är vad jag gjorde med pengarna.

Jag är en 65-åring kriminell försvarsadvokat i Friendswood, Texas, och det råder ingen tvekan om att mina utgifter har ökat sedan vi har varit avstängda.

Det var många saker som verkade klicka precis runt 1 mars – min hälsa förbättrades och min advokatpraxis började återhämta sig från pandemin. Det var den perfekta köpstormen.

Jag sålde också min ranch på landet och flyttade till ett nytt hem med min fru och hund, Sport, för ett enklare liv.

Under pandemin hade jag en fyrdubbel

bypass-operation
, och min fru fick en hjärtattack. Vi bodde ute på en liten ranch som heter Mosquito Ranch, men vi sålde den och flyttade till Pearland, där vi nu har en trevlig, solid gemenskap. Vi ville uppgradera vårt hem och vara närmare sjukhus och familjemedlemmar.

Totalt har vi lagt ut över 100 000 dollar, men det var faktiskt riktigt roligt att göra

Jag brukar vara ganska klok på pengar, men vi kunde bara inte vänta med att komma ut och börja spendera.

Jag hjälpte också många människor nära mig. Jag gav bort min gamla bil, en Hyundai Veloster, till en familjemedlem. Jag hjälpte ett par av mina söner att göra förbättringar i sina hem, som att köpa en luftkonditionering och köpa sovrumsmöbler till mina barnbarn.

Jag gillar att köpa produkter som hjälper ekonomin. Min fru och jag var de första som återvände till våra favoritrestauranger för att hjälpa dem att betala sina räkningar. Jag ger upp till 50% tips till servitriser för att hjälpa dem att klara sig med den minskade fottrafiken.

När jag gick college var jag trädgårdsmästare i Pebble Beach och diskmaskin med en familj, så jag vet hur hårt folk måste arbeta för att klara sig med lite.

Nu har vi faktiskt rinnande vatten

Innan hade vi en brunn. Vi behöver inte längre lita på en septiktank och alla de saker du hatar när du bor ute på landet.

Efter att vi köpt huset började vi göra förbättringar av det. Nu när företag öppnar kan du få saker igen – vi väntade på dörrar, hårdvara och sånt.

Vi köpte alla nya möbler och ett nytt kylskåp, tvättmaskin och torktumlare

Vi lät också göra salongdörrar för trappan så att hunden inte kan komma upp.

Vi har också en Murphy-dörr som vi ska sätta upp, så när du går på övervåningen ser du vad som ser ut som en inbyggd bokhylla, och det finns en hemlig vred som öppnar upp i ett privat område. Det är min flykt från familjen när de kommer över – jag har sex söner som besöker med sina fruar och en hel armé av barnbarn.

Till bakgården köpte vi ett lusthus och lade i en betongplatta för det tillsammans med en gångväg. Sedan planterade vi träd runt det.

Min fru och jag köpte också en omlindningsgenerator på 22 000 dollar för vårt hus, så när vårt nät går sönder i Texas har vi naturgas som reserv.

Jag köpte också en helt ny bil: en Hyundai Santa Fe 2021 som kostade 32 000 dollar

Veloster var en mardröm ute på landet eftersom det är så nära marken. Santa Fe är långt från marken och det är min bebis – jag gick till och med och fick ett spa -medlemskap för min bil, så jag får ta in den varje dag för att tvätta den och dammsuga den. Jag är galen om det. Det är ganska billigt, bara $ 45 per månad för båda bilarna.

Vi planerar också att köpa en Tesla Cybertruck när den blir tillgänglig. Med trimotorn och full självkörande kapacitet blir det 79 000 dollar.

Arbetet började ta fart för mig runt mars

Den smutsiga lilla hemligheten är att polisen under pandemin inte arresterade människor som de normalt skulle göra. Domstolarna ville inte heller att människor skulle sitta i fängelse, så för förseelser och brott sa de: “Kom tillbaka om tre månader eller fem månader så tar vi hand om ditt brott då.”

Jag har alltid gillat arbete, så jag blev riktigt förbannad – även när jag var på sjukhuset för min fyrdubbla bypass tänkte jag att jag skulle hoppa upp ur sängen och börja jobba, men jag kunde inte göra det. Jag återhämtade mig inte bara, utan det fanns verkligen inget arbete att göra.

Men nu är vi tillbaka, och alla dessa killar som begick brott och blev tillsagda att komma tillbaka senare – nu ska de till domstol. Hela processen kan dock ta ett tag. Jag har en domstol som har så mycket säkerhet att det förmodligen kommer att ta tre eller fyra år innan jag kan få ett ärende som jag har haft länge att pröva.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *