Jag är marknadschef på boxningen Peloton, där jag arbetar med partners som Triller House. Så här ser mitt jobb ut.

Den här uppsatsen är baserad på ett transkriberat samtal med Scarlet Batchelor, marknadschef för hemmaboxplattformen Liteboxer baserad i Massachusetts, om hennes dagliga rutin. Den har redigerats för längd och tydlighet.

Innan min nuvarande roll hade jag positioner på flera fitness- och wellnessfokuserade märken som Digitas, Ocean Spray, New Balance och Hydrow.

På Hydrow var jag en huvudperson inom marknadsföring och erfarenhet för varumärket, och ledde teamet genom betatestning, crowdfunding och presale. Idag siktar hemma-roddföretaget på en värdering av mer än en miljard dollar.

Nu, med Liteboxer, vissa dagar är jag på en yacht med 2 Chainz (mer om det senare!), Och andra dagar är det back-to-back

Zoom
möten och mina barns sportspel.

Mitt larm går vanligtvis klockan 5:30 och jag tränar

Jag växte upp med mycket sport, så vid gymnasiet var idrott mitt samhälle och där jag fick stabilitet och fann kamratskap. Sporten jag landade i var rodd.

Jag började gruscykla under karantän och genomförde faktiskt precis ett 82-milslopp. Jag gör också en hel Liteboxer -träning ett par dagar i veckan. Boxning är en träning för hela kroppen när det är gjort bra. Du tänker på det som bara för överkroppen, men mycket kraft kommer från höfterna. Det är styrka, det är konditionsträning, och sedan är den mentala skärpan enorm också, eftersom du hänger med ljussensorerna.

På fredag ​​morgon undervisar jag i yoga klockan 6

När mina barn är vakna är jag redo att vara närvarande och vår familj äter frukost tillsammans

Jag läste papperskopian av Wall Street Journal eftersom vi inte gillar att ha skärmar i köket med våra barn till frukost.

När 8:30 rullar runt, särskilt om jag inte går in i studion, är jag på mejl och hinner ikapp.

Jag övervakar försäljning, marknadsföring och tränarsidan, vilket är innehåll och kundsupport för plattformen

en träningsmaskin i ett modernt hem

Liteboxer -maskinen.

Med tillstånd av Liteboxer


Plattformens installation kostar 1 695 dollar och medlemskapet är 29 dollar i månaden.

Just nu arbetar vi med att skala företaget för att göra det mer kraftfullt och lättare att använda för vår kundbas, som inkluderar alla från idrottare till en förstagångskonsument. Genom gamebearbetningen av Liteboxer har vi gjort det så att produktens effekt överskrider den vanliga fitnesskonsumenten för att nå en publik som en Peloton eller Equinox inte kan.

Den största utmaningen jag har mött är att sticka ut på en fullsatt träningsmarknad hemma, vilket också är vad jag anser vara min största vinst

Medan Liteboxer drömdes långt före COVID-19, kom vi till slut på marknaden under pandemins topp, vilket vi visste skulle ställa till utmaningar på grund av ökningen av konkurrenter.

När träningen i hemmet stod i centrum medan gymmen tillfälligt stängdes, pressades vi för att utveckla en plan som skulle göra det möjligt för oss att bryta igenom röran och sticka ut bland de många träningsalternativen hemma.

Min strategi innefattade att trycka på influencers för att prova produkten och nå en ny publik, vara innehållsfokuserad genom att samarbeta med dem som redan är kända för sitt eget spetsiga innehåll, till exempel musiker, och skapa partnerskap med företag som skulle hjälpa oss att sticka ut, som Universal Music Group, som har gjort det möjligt för Liteboxer att sätta musik i centrum för sin upplevelse.

Jag spenderar mycket tid på möten för att där jag trivs som ledare är att få ut det bästa hos människor och brainstorma möjligheter

Det är en balans mellan att vara på möten för att utnyttja de fantastiska idéerna för att hålla saker i rörelse men också att se till att jag har tillräckligt med tid att titta ut genom fönstret. Jag letar efter vad som händer på den konkurrenskraftiga marknaden över startscenen, inom underhållning och i näringslivet som vi kan och bör överväga inom vårt eget företag.

Jag är övertygad om att fitnessens framtid kommer att påverkas av en sammanslagning av spel, livsstil och sport, så vi finjusterar Liteboxer ständigt för att möta våra konsumenter där de är.

I allmänhet är jag i Liteboxer -studion tisdagar och onsdagar. Vi fotar två till tre dagar i veckan för tränarklasser, och jag gillar att vara i studion på skottdagar för att se till att alla känner sig stötta – annars jobbar jag vanligtvis på distans.

Vi har kunnat göra några vilda saker – till exempel arbetade vi med 2 Chainz och Triller nere i Miami

2 Chainz på en yacht

2 Chainz med en Liteboxer.

Med tillstånd av Liteboxer


Triller är en videodelningstjänst för sociala nätverk, och när vi strategiskt sökte partners som redan ansågs vara innovatörer passade det naturligt. Plattformen fungerar som ett utrymme för skapare med ett särskilt fokus på musik, och Liteboxer fungerar som en träningsplattform med ett särskilt fokus på musik.

Vi satte den här riktigt häftiga boxningsringen med LED-ljusrep och två Liteboxers i Trillerhuset-en samarbetsförening för videobaserade innehållsskapare. Det byggdes ursprungligen för vårt semester 2020 -program med Hyperice på Saks Fifth Avenue. När vi förlovade oss med Triller trodde vi att det skulle vara otroligt att skicka den till Miami och ha en ring i hemmet på deras Triller House.

Jag älskade att se människor komma på det och komma in i flödet, men visste att vi kunde göra mer för att höja kontexten för hur Liteboxer visade sig i huset. Det började med att vilja sätta Liteboxer i en utomhusmiljö, då verkade yachten som ett självklart val för att skapa en verkligt unik upplevelse – för vem vill inte herta ut den på baksidan av en yacht i Miami?

Det löste sig att 2 Chainz var i Miami för att filma sin Vice Show “Most Expensiveist”, så vi filmade honom som gjorde det dyraste träningspasset någonsin – stansade en Liteboxer på en yacht.

I slutet av dagen äter vår familj tillsammans

De stunderna under frukost och middag är viktiga för oss.

Alla mina tre barn spelar också lacrosse, och lika mycket som jag har det här snabba livet, finns det inget jag älskar mer än att sitta på sidan av ett lacrossefält och titta på träning eller gå på ett spel på en söndag.

Det är otroligt att se något som min man och jag bryr oss så mycket om att överlämnas till våra barn och se dem göra det med sin egen smak.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *